Tegen de wind auto 

In samewerking van selena en ik hebben we ons project gemaakt en gemaakt en getest.

Idee fase

Ideeen bedenken kan soms moeilijk zijn zeker als het orgineel moet zijn. Hierbij is samewerking heel belangrijk. Dit is heel goed van pas gekomen. Dit hoofdstuk hebben we dan ook succesvol afgerond.

Concept.

Zeer goed verlopen. Het is wel moeilijk geweest welk idee we moesten kiezen. Zo hadden we een aantal goede ideeen en moesten er een aantal afvallen.

Bouwen.

Hier was wel een probleem namelijk tijdens ons bouw proces haddem we geen volgorde in oa ons concept. Dit bleek later een groot probleem aangezien we de standaard en de molen aan elkaar moesten zetten. Aan matiriaalen was er geen gebrek en er waren ook geen problemen qwa taak verdeling naar mijn mening.

Revalidatie samewerking.

De samewerking was soms wat roestig maar al met al hebben we toch een eindproduct neer kunnen zetten. Gellukig konden we onze verschillen aan de kant zetten en gewoon aan de slag gaan. Zo denk ik dat we beiden over de sammewerking kunnen zeggen dat dit project geslaagt is.

Test 

Bij de test onlangs dat de auto 12cm naar voren bewoog wat de bedoeling was was ik toch niet tevreden hier later over in de revalidatie over de test. De molen draaide niet omdat er een fout in ons product dit was jammer maar ik had er wel veel van geleerd dus de conclusie was dat we geslaagt en gefaald hadden.

Revalidatie test en bouw

Onlangs hij 12cm naar voren ging was ik toch teleur gestelt en dat is omdat onze molen niet roteerde dit was omdat er niks was om de wind op te vangen. Dit was een groote fout in gek dat we dit over hoofd zagen omdat we toch veel hadden geleerd van de bouw en test vind ik toch dat we leerzaam te werk zijn gegaan de manier van bouwen vond ik toch uniek aangezien we andere manier hebben gebruikt zoals rotatie en spijkers inplaats van bijv lijm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s